dijete u autu naljepnica

Magnetna vs. Tradicionalna naljepnica – koja je bolja opcija?

Mnogi roditelji kada saznaju da osim tradicionalne samoljepljive naljepnice postoji i magnetna naljepnica za dijete u autu, nađu se u dilemi kakvu naljepnicu odabrati. Magnetna naljepnica ima svoje prednosti kao i samoljepljiva, a odabir prave ovisi o vašim potrebama i načinu korištenja.

Ajmo vidjeti koje su to 👀

MAGNETNA NALJEPNICA

Magnetna naljepnica je izvrstan izbor za sve koji ne žele išta trajno lijepiti na svoj automobil. Lako se postavljaju i skidaju bez ostavljanja tragova ljepila.

Ovo je idealno rješenje za roditelje koji žele fleksibilnost i ne žele se zamarati uklanjanjem ljepila kada im naljepnica neće biti potrebna 🥰

Postavlja se prislanjanjem – uhvati se za površinu auta 💪 (kao što se magnet koji doneseš s putovanja uhvati za frižider).

Magnetna naljepnica je mekana, savitljiva i puno dugotrajnija od samoljepljive tradicionalne naljepnice. Potrebno ju je povremeno očistiti kao i dio auta na kojem se nalazi, što oduzima tek nekoliko sekundi tjedno✔️

Možeš ju brzo premjestiti na drugi automobil ukoliko dijete putuje s bakom, djedom ili tetom… A, ako planiraš prodati automobil ili kupiti novi – naljepnica ti ostaje za drugi auto

Kada je magnetna naljepnica bolji izbor:

➡️ ako jednog dana ne želiš skidati ljepilo s auta
➡️ ako planiraš kupiti novi auto, preseliš ju na novi auto i ne treba ti nova
➡️ spoznaja da ju možeš skinuti i staviti kada god poželiš
➡️ možeš ju preseliti na auto u kojem se dijete vozi (auto od bake i djeda..)
➡️ ako imaš dva auta, treba ti samo jedna naljepnica
➡️ preživjet će sva ljeta i zime i dalje biti jednako divnih boja koa i prvog dana

SAMOLJPELJIVA NALJEPNICA

S druge strane, samoljepljive naljepnice imaju svoje prednosti, posebno kada je riječ o raznolikosti površina na koje se mogu zalijepiti.

Ako tvoj automobil ima plastični stražnji dio ili ako želiš naljepnicu postaviti na staklo, samoljepljiva opcija je bolji izbor. Teže ih ukloniti u odnosu na magnetne – jednom kada poželiš skinuti samoljepljivu naljepnicu sa auta uzmi fen i prije nego ju kreneš odljepljivati, dobro ju zagrij – tako će se lakše skinuti.

Tradicionalna naljepnica je bolji izbor ako:

➡️ je zadnji dio automobila od plastike ili stakla
➡️ ti ne smeta što ćeš jednog dana morati utrošiti vrijeme za skidanje naljepnice
➡️ ne želiš brinuti o magnetnoj naljepnici

Da zaključim:

Ako cijeniš slobodu premještanja i izbjegavanje ljepila, magnetna opcija je pravi izbor.

Ako, pak, tražiš nešto jednostavnije bez potrebe za održavanjem, samoljepljiva naljepnica je i dalje pouzdana i praktična opcija.

✔️ ukoliko se odlučiš za kupnju magentne naljepnice, provjeri hvata li se bilo koji magnet s frižidera na mjesto na kojem želiš zalijepiti svoju naljepnicu.

Nadam se da sam ti ovim vodičem pomogla u odluci koju naljepnicu izabrati, a ako imaš neku dilemu o kojoj nisam pisala, javi se na [email protected] i pitaj sve što te zanima.